Blog

Blog

Blog

Megújult a Geek Világ blog!!

Szerző

Közzétéve

2018. máj. 11.

Kommentek

0

Nem régiben betöltötte első születésnapját a Geek Világ blog. Ennek mi nagyon örülünk, mert egy éve töretlen lelkesedéssel építgetjük oldalunkat. Meg is jutalmaztuk a oldalt csinos új külsővel, illetve immár saját domain névvel vagyunk jelen a virtuális térben.


Egy év. Nem tűnhet túl hosszú időnek, de ahogy újra megnéztük első írásainkat a weboldalon, kicsit elérzékenyültünk mennyi minden történt 2017 májusa óta a Geek Világgal. És mindamellett, hogy jó pár éve írogatok már, minden nap érzem, hogy valami újat tanultam. Elmondhatom szerkesztő társaim nevében is, hogy minden cikkel többek lettünk egy picit. Rengeteg élményt, tapasztalatot és tudást kaptunk egy esztendő alatt, és igyekeztünk valamennyit ezekből felétek is nyújtani.

A munka nem áll le, egyre több ötletünk van, és egyre jobban belelendülünk az oldal menedzselésébe is. Ezen sorok írása közben már a vázlatokban parkol vagy tíz cikk, amik csak arra várnak, hogy megosztásra kerüljenek. Továbbra is tartjuk a fixen hetente legalább egy cikk kvótát, ami az elmúlt időben inkább a heti 3-4-re rúgott. Bízunk benne, hogy ez marad is így, hiszen rengeteg ötlet és vélemény van bennünk, ami kinyilatkoztatásra vágyik. A fejlesztéssel kapcsolatban néha bizony úgy éreztük, hogy az ég világon semmi sem úgy történik, ahogy azt elterveztük, de végeredményben azért nem kellett csalódnunk.

This is fine

A weboldal költözése miatt az előző 1 hetet kevés alvással, és annál több káromkodással töltöttük, de mostanra büszkén kijelenthetjük, hogy megújult formában, mostantól a www.geekvilag.hu címen olvashatjátok bejegyzéseinket. Böngésszétek bátran, kommenteljetek, és érezzétek jól magatokat!

Bármilyen kérdéssel, véleménnyel, meglátással kapcsolatban keressetek minket bátran.
E-mail: geekvilag@gmail.com
Továbbra is megtaláltok bennünket Facebookon, és Twitteren is.

 

Hamarosan jövünk az új cikkekkel, témákkal. Sztéj tyúnd! 🙂

 

 

(Az oldal még némileg fejlesztés alatt áll, így ha bármilyen rendellenességgel találkoztok, nagy valószínűséggel már dolgozunk rajta. Ha úgy gondoljátok, valami nagyon nagy malőr van, dobjatok ránk egy emailt és intézkedünk.)

Friss

Kapcsolódó

User Review
0 (0 votes)