BlogMozgókép

BlogMozgókép

BlogMozgókép

Batfleck a múlté! 2021-ben jön az új Batman film

Szerző

Közzétéve

2019. jan. 31.

Kommentek

0

A Deadline Hollywood friss Twitter bejegyzése szerint 2021 nyarán érkezik az új Batman a mozikba. A kreatívan The Batman című filmalkotás kapcsán már emlegették, hogy nem Ben Affleck fogja alakítani a gothami denevért. Ami viszont eddig pletyka szinten mozgott, mostanra biztossá vált: átadja a stafétát másnak, valószínűleg egy fiatalabb Bruce Wayne kerül a főszerepbe.

2021-ben fog még debütálni a vásznon a Suicide Squad második felvonása is, amit ezúttal a Marvel-kegyvesztett James Gunn, a Galaxis Őrzői rendezője fog dirigálni. De addig még láthatjuk a Wonder Woman 1984-et, és a Birds Of Prey-t is, aminek mostanában jelent meg a kedvcsinálója.

Mivel ez egy blog, nem megyek el amellett, hogy megírnám a saját véleményemet is a történtekről. Bírtam Afflecket a bőregér szerepében, de elszúrták a Warnernél, hogy egy idősebb Bruce Wayne került előtérbe. Onnan nagyon nehéz építkezni, és utólag belegondolva iszonyatosan el lett barmolva az egész “univerzumépítés”. Ellenben örülnék, ha a The Batman egy elismert darab lenne, de ahhoz elengedhetetlen egy karizmatikus színész, aki életre is kelti a figurát. Nem tudni ki lesz Gotham új hőse Matt Reeves filmjében, de bízom benne, hogy összeszedik magukat és találnak megfelelő embert a szerepre.

A többi DC-mozival kapcsolatban egyelőre nincs véleményem, meglátjuk mi sül ki belőlük, de talán a szkepticizmusom erősebb annál, hogy epekedve várjam mondjuk a Suicide Squad folytatását.

[h]Csatlakozz a Geek Világ közösséghez![/h]

Sending
User Review
0 (0 votes)