Bejegyzéseink tőle

Bejegyzéseink tőle

A Godzilla Minus One nemcsak az elmúlt évek egyik, hanem a legjobb kaiju filmje, de méltó tisztelgés is a Szörnyek királya előtt. Ennek a tetejében még egy kompetens dráma is a második világháborút elvesztő Japán társadalomról.
Az Endless Ocean Luminous nem egy rossz játék, csak éppen bántóan semmilyen. Olykor magával tud ragadni a meditatív hangulata, viszont a tartalom és a kihívás hiánya hosszútávon a felszínre űzi a kezdő hobbi búvárokat.
A Princess Peach: Showtime! egy bájos, elragadó darab, ami a rövidsége ellenére is egy tartalmas és hangulatos előadásnak bizonyult. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlott, habár ezúttal inkább a fiatalabbakat próbálja megszólítani.
A Tolvajok városa kissé sablonos, viszont a sztorit remekül ellensúlyozza a folytogató, kétségbeejtő atmoszféra, a részletekbe menő leírások és Iain McCaig csodás illusztrációi.
Ugyan a Mario vs. Donkey Kong nem szolgál semmi kiemelkedővel, viszont amit vállal, azt korrektül teszi. A grafikai tuning, a két új világ, az új játékmódok mellé csak pár bosszantó hiba társult.
Ezúttal egy egymástól jelentősen különböző triót állítottunk össze nektek: olvashattok a Gods Against Machines-ről, a Spirit of the North-ról és a The Beginner's Guide-ról.
Az Echo a korrekt akciók és az indiános téma ellenére sem lett egy kiemelkedő alkotás. Persze nem olyan rossz, mint ahogyan azt sok kritika állítja. Egyszerűen csak belefullad a saját középszerűségébe.
2023-ban sem menekültünk meg a szar filmektől. Itt is egy lista, melyben felelevenítjük azokat az alkotásokat, melyeket bár ne láttunk volna 2023-ban
Végérvényesen magunk mögött hagyhatjuk a 2023-as évet. Ennek jegyében pedig végső döntés született az év legjobb és legrosszabb játékairól.
A szerkesztőség filmkedvelő tagjai nagyjából egyhangúlag megszavazták az idei kedvenceket, ami hellyel-közzel a várható papírformát követte. A következő bekezdésekben pedig el is olvashatjátok, mik voltak a GeekVilág kedvenc filmjei 2023-ból.

Népszerűek tőle