Bejegyzéseink tőle

Bejegyzéseink tőle

A Princess Peach: Showtime! egy bájos, elragadó darab, ami a rövidsége ellenére is egy tartalmas és hangulatos előadásnak bizonyult. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlott, habár ezúttal inkább a fiatalabbakat próbálja megszólítani.
A Tolvajok városa kissé sablonos, viszont a sztorit remekül ellensúlyozza a folytogató, kétségbeejtő atmoszféra, a részletekbe menő leírások és Iain McCaig csodás illusztrációi.
Ugyan a Mario vs. Donkey Kong nem szolgál semmi kiemelkedővel, viszont amit vállal, azt korrektül teszi. A grafikai tuning, a két új világ, az új játékmódok mellé csak pár bosszantó hiba társult.
Ezúttal egy egymástól jelentősen különböző triót állítottunk össze nektek: olvashattok a Gods Against Machines-ről, a Spirit of the North-ról és a The Beginner's Guide-ról.
Az Echo a korrekt akciók és az indiános téma ellenére sem lett egy kiemelkedő alkotás. Persze nem olyan rossz, mint ahogyan azt sok kritika állítja. Egyszerűen csak belefullad a saját középszerűségébe.
2023-ban sem menekültünk meg a szar filmektől. Itt is egy lista, melyben felelevenítjük azokat az alkotásokat, melyeket bár ne láttunk volna 2023-ban
Végérvényesen magunk mögött hagyhatjuk a 2023-as évet. Ennek jegyében pedig végső döntés született az év legjobb és legrosszabb játékairól.
A szerkesztőség filmkedvelő tagjai nagyjából egyhangúlag megszavazták az idei kedvenceket, ami hellyel-közzel a várható papírformát követte. A következő bekezdésekben pedig el is olvashatjátok, mik voltak a GeekVilág kedvenc filmjei 2023-ból.
Ahogy ráfordulunk 2023 célegyenesére, összeszedtük a GeekVilág videojátékokban érdekelt szerkesztőit, hogy megosszák gondolataikat az elmúlt 365 napról.
A The Finals nem lesz a multiplayer játékok új üdvöskéje, viszont kifejezetten szórakoztató tud lenni kis dózisban. Van itt egy evőkanál arénaharc, egy kis Battlefield, nyomokban még némi Call of Duty-t is fel lehet fedezni.

Népszerűek tőle