Bejegyzéseink tőle

Bejegyzéseink tőle

Valószínűleg nem ez lesz a nyári slágerfilm, de a Vigyél a Holdra egy szerethető, ártalmatlan, okés film.
A Spy x Anya: Operation Memories a rétegjáték definíciója. Aki nem ismeri az animét (vagy a mangát), annak nem fog túl sok maradandó élményt nyújtani. Ha pedig nincs meg már a legelején az érzelmi kötődés, akkor ez szimplán csak egy bot egyszerű és többnyire unalmas kalandjáték.
Klune a Farkasok dala című regénnyel nagyon sokszor látott, és gyakran bődületesen elszúrt toposzokhoz nyúlt hozzá. De sikerült a lehetetlen.
A Hellblade 2 filmnek túl játék, játéknak pedig túl film. Két szék között rendre a földre zuttyan, és a formátumbeli különbségek folytonos összeütközése miatt egyiket sem lehet maradéktalanul élvezni.
A Monster Hunter Stories mindkét része nagyon szórakoztató a maga módján, de nem kell nagyon messzire menni ahhoz sem, hogy felismerjük hiányosságaikat, vagy hibáikat. Azonban azt sem lehet elvenni tőle, hogy tökéletes beugró mind a jrpg-k, mind pedig a Monster Hunter világába.
A Százezer mérföld egy újabb ékes példája annak, ahogy Walden sokadik könyve után is képes megújulni, és máshogyan tekinteni a világra. Ebben a kötetben nem csak a világ érdekes, de a szereplők, a szívfacsaró drámák és a cselekmény is élettel teli.
Összegyűjtöttem néhány olyan játékot, ami megpróbálkozott a siker recepttel, és az Excel-táblázatokban tuti jól is nézett ki, de a végeredmény egy kollektív amnézia lett.
Az Antianyag blues folytatja Mickey Barnes szerencsétlenkedését, és tovább emeli a téteket. Ezúttal a komoly témák helyett az akcióé a főszerep
A Bálnahullás felütése alapján valóban egy modern Jónás-feldolgozás, de annál sokkal-sokkal személyesebb és bensőségesebb történet, ami meglepő szemszögből hántja le egy apa-fiú kapcsolat rétegeit
A kaszkadőr egyszerre volt kellemes meglepetés, és unásig ismételt klisék halmaza.

Népszerűek tőle

final fantasy vii rebirth

Final Fantasy VII Rebirth kritika: 100 óra alatt a Föld körül

majomember kritika

A Majomember kritika: az erőszak mindenre megoldás