Bejegyzéseink tőle

Bejegyzéseink tőle

A Drakula - A vámpír átka egy nagyon színvonalas lapozgatós játékkönyv, mely abszolút kiemelkedik társai közül. Ez egy nagyon kiforrott, a közönségét tökéletesen komolyan vevő mély és véres kaland.
A METAL GEAR SOLID: Master Collection egy tisztességesen megpakolt kollekció, aminek hála három klasszikus tokkal-vonóval elérhető minden platformon egy olyan játékos generáció számára, aminél ezek kimaradtak.
A rendező Adam Wingard és a stáb ezúttal tökéletesen megértette a feladatát, és egy nagyon élvezetes szörnymozit tettek le az asztalra. A józan észt ezúttal is nélkülözi, de nincs túl komolykodva, és egy elképesztően látványos adrenalinbombát kaptunk.
Edward Ashton sci-fi regénye, az Agave kiadónál megjelent Mickey7 több oldalról is eljátszik a gondolattal, hogy mi történne, ha önmagunk majdnem tökéletes másolatával kellene egy ágyon osztoznunk.
Elcsépelt szófordulat a következő, de a Contra: Operation Galuga igazi szerelmeslevél a run and gun rajongói számára. Minden benne van, ami egy jó Contrához szükséges, és csak ott kapott tupirt, ahol elfért anélkül, hogy rontaná az alapvető élményt.
A Pokolfajzat, mondhatjuk, hogy korát megelőző alkotás. Ugyan a horror gyakran egy illékony és sokak által lesajnált műfaj, vitathatatlan, hogy sokkal több rejlik egyes alkotásokban, mint azt a felszínről megállapíthatnánk.
A Dűne második része egy igazi űreposz, ami blockbustersége ellenére is bevállal komplexebb gondolatokat. A mostanában elhanyagolt, vagy felvizezett sci-fi műfaj ezúttal mindennél erősebben visszatért, és a Dűne egyenes úton halad afelé, hogy generációnk egyik legnagyobb mozis alkotásának nevezhessük.
Az Apró irgalmak egy szenzációs krimi/thriller, de nem tudom akárkinek ajánlani. Viszont, ha az olvasó lelkileg fel tudja magát tuningolni már előre, akkor egy kihagyhatatlan darabról van szó. 
A beteg noha nem szolgál semmi kiemelkedővel, amit vállal, azt tökéletes magabiztossággal hozza. Ez egy egyszerűbb horrorsztori, ami kellően rejtélyes, végig fenntartja az érdeklődést és néha egészen hátborzongató is tud lenni.
AGyíkbőrben hozza a kiváló minőséget, amit Szlobodnik Gábor és remek társai képviselnek. A modern világban a játékkönyvek talán ódivatúnak tűnhetnek, de ne tévesszen meg senkit a könyv formátum. Ezek az alkotások is tele vannak érdekes karakterekkel, izgalmas sztorikkal, meglepő fordulatokkal és kemény döntésekkel.

Népszerűek tőle

szegény párák

Szegény párák kritika: Szexodüsszeia

palworld

Palworld első benyomások: Hypal, hypal!

the universim kritika

The Universim kritika: Az Alkotó nem pihen

argylle kritika

Argylle kritika: rémes kémes

két tűz között könyvajánló

Két tűz között ajánló: hát van Isten?!