Bejegyzéseink tőle

Bejegyzéseink tőle

A nagy melegre való tekintettel most hoztunk három olyan játékot, amik - legalább koncepció szintjén - hűvösebb helyekre kalauzolnak el minket. Legyen az kripta, vagy egy hóval befedett város.
A Shadow of the Erdtree csak még jobba teszi minden idők egyik legjobb játékát - péniszlapító nehézség ide vagy oda.
A Shin Megami Tensei V: Vengeance címe egyrészt túl sok V-t tartalmaz, másrészt vitathatatlanul a sorozat ötödik részének definitív verziója. Hosszabb, vastagabb, vágatlan. Legalább még ugyanannyi kontentet tartalmaz, mint amennyit az eredeti játék tartalmazott, kipofozták vizuálisan és még sorolhatnám napestig az extrákat. Ezt az érdemét nem lehet tőle elvenni. Azonban akit nem vonz a sorozat, vagy alacsony a toleranciája a dobókockás seggrepacsira, azt ez a verzió sem, fogja elcsábítani.
Ismét IndieMix, ahol szép lassan megpróbáljuk felgöngyölíteni a májusi indie-játékdömping végeláthatatlan szőttesét
Akármennyire is szeretjük a kiváló játékokat itt a szerkesztőségben, bizony a közepes alkotásoknak is megvan a maguk helye. Például ebben az IndieMixben.
A Sand Land minden sablonossága ellenére nagyon szép kalapemelés Toriyama hagyatéka előtt. Valószínűleg nem fogok rá emlékezni pár hét múlva, de abban a cirka nyolcvan órában, amit vele töltöttem, totálisan be tudott szippantani.
A Persona 3 Reload nem egyszerűen egy kimagasló felújítása egy játéktörténelmi pillanatnak, de a maga jogán is egy elragadó játék.
Bár a Salamonis titkai nem győzött meg arról, hogy tömegével fogyasszam a továbbiakban a játékkönyveket, a maga nemében tisztességes alkotás
A Pacific Drive-nak a legrosszabb játékelemei is erősek, innentől pedig csak egyre fentebb tornássza a saját renoméját. Kifogástalan atmoszféra, nagyon okos mechanikák, egymásba szövődő műfaji elemek kerekítik olyan élménnyé ezt a játékot, amit kár lenne kihagyni. Ha valaki áttörésre várt a survival-crafting játékok zsánerében, akkor a Pacific Drive kiválóan példázza, hogy van út előre.
Lassan vége az első negyedévben, szóval ideje összegereblyézni az elmúlt hónapok fontosabb early access címeit.

Népszerűek tőle

Maga a pokol kritika: Véreskezű őrangyal

XDefiant kritika: Ami a csövön kifér

The Thaumaturge kritika: Büszkeség és bányarémek

Harold Halibut kritika: Vízben van az igazság

Challengers kritika: Szerelemben és teniszben mindent szabad