Bejegyzéseink tőle

Bejegyzéseink tőle

A Persona 3 Reload nem egyszerűen egy kimagasló felújítása egy játéktörténelmi pillanatnak, de a maga jogán is egy elragadó játék.
Bár a Salamonis titkai nem győzött meg arról, hogy tömegével fogyasszam a továbbiakban a játékkönyveket, a maga nemében tisztességes alkotás
A Pacific Drive-nak a legrosszabb játékelemei is erősek, innentől pedig csak egyre fentebb tornássza a saját renoméját. Kifogástalan atmoszféra, nagyon okos mechanikák, egymásba szövődő műfaji elemek kerekítik olyan élménnyé ezt a játékot, amit kár lenne kihagyni. Ha valaki áttörésre várt a survival-crafting játékok zsánerében, akkor a Pacific Drive kiválóan példázza, hogy van út előre.
Lassan vége az első negyedévben, szóval ideje összegereblyézni az elmúlt hónapok fontosabb early access címeit.
Márciusi első indie propaganda-rovatunkban ismét három címet nyálazunk át a retro Hexen-klóntól egészen a cuki oktatójátékig.
A WRATH: Aeon of Ruin nem tudja, de nem is akarja újra feltalálni a spanyolviaszt, de legalább amit már feltaláltak, azt hitelesen prezentálja.
Az Ultros egy furcsa, szokatlan, néha kényelmetlen és pszichedelikus élmény. De emellett egy kompetens metroidvania, ami merész ötletekkel próbálja felkavarni a műfaj állóvizét. Egyértelműen nem lesz mindenkinek az ínyére. Ahhoz túlságosan kísérleti. Aki azonban arra vágyik, hogy egy megszokott zsánerben induló játék valami nagyon nem megszokottal álljon elő, akkor ne keressen tovább, mert megtalálta.
Ez egy hangulatos, meglepően mély kooperatív kaland, amelynek érdemes ismerősökkel nekiállni a teljes élmény kedvéért. A félelmem, hogy idővel ellaposodhat az élmény, és kicsit megszottyad a benne lévő tartalom, még nem múlt el. Ez csak idővel derül ki, de az biztos, hogy időről időre szívesen fogok visszatérni terjeszteni a demokráciát a galaxisban.
Az Infinite Wealth a jól megszokott receptet kínálja az utolsó részben bevezetett extra fűszerekkel. És bár bevallottan vannak a szériának megkérdőjelezhető elemei, és általános minőségét tekintve továbbra is tagadhatatlanul egy B-kategóriás alkotásról beszélünk, a tálalás annyira hihetetlenül erős, hogy szinte önerőből tornássza fel az élvezeti faktort.
Egy jó demó sosem demotiváló. Ideje ránézni a Steam Next Fest februári kiadására. Lesz itt retró horror, platformer és dungeon crawler is.

Népszerűek tőle

CRUX kritika: Doom macskajajjal

Prince of Persia: The Lost Crown első benyomások – Szó szerint 1989

Prince of Persia: The Lost Crown kritika: A herceg és a hencegője

GeekVilág értékelési útmutató (nem csak) belsős használatra