Bejegyzéseink tőle

Bejegyzéseink tőle

"Már látom a horror jövőjét... úgy hívják: Clive Barker." - Stephen King nem is tévedett akkorát.
2010 óta három Predator-film is elkészült, meglehetősen változatos végeredménnyel, de garantáltan emlékezetes kivitelezéssel.
1987-ben egy újabb galaktikus moziszörny, a Predator látott napvilágot, hogy az évtizedek alatt fél-Hollywooddal megküzdjön.
A reggae császára, Bob Marley is végre valahára megkapta a maga életrajzi filmjét, mi pedig nem jutunk szóhoz a látottak alapján.
Anthony Hopkins ezúttal is bebizonyítja, hogy az egyik legnagyobb színészlegenda, most a háborús emlékeivel kell szembenéznie.
A karácsonynak hivatalosan vége, de mi lenne, ha egy kicsit elmélyednénk az ünnep alatt játszódó, de nem tipikus karácsonyi filmek tárházában?
Ezek voltak a kedvenc sorozataink 2023-ban.
A Suicide Squad rendezője A méhészben Jason Stathammel karöltve rúgja szét a bűnözők seggét, közben pedig arra is van ideje, hogy moralizáljon.
2023-ban sem menekültünk meg a szar filmektől. Itt is egy lista, melyben felelevenítjük azokat az alkotásokat, melyeket bár ne láttunk volna 2023-ban
A szerkesztőség filmkedvelő tagjai nagyjából egyhangúlag megszavazták az idei kedvenceket, ami hellyel-közzel a várható papírformát követte. A következő bekezdésekben pedig el is olvashatjátok, mik voltak a GeekVilág kedvenc filmjei 2023-ból.

Népszerűek tőle