Bejegyzéseink tőle

Bejegyzéseink tőle

1987-ben egy újabb galaktikus moziszörny, a Predator látott napvilágot, hogy az évtizedek alatt fél-Hollywooddal megküzdjön.
A reggae császára, Bob Marley is végre valahára megkapta a maga életrajzi filmjét, mi pedig nem jutunk szóhoz a látottak alapján.
Anthony Hopkins ezúttal is bebizonyítja, hogy az egyik legnagyobb színészlegenda, most a háborús emlékeivel kell szembenéznie.
A karácsonynak hivatalosan vége, de mi lenne, ha egy kicsit elmélyednénk az ünnep alatt játszódó, de nem tipikus karácsonyi filmek tárházában?
Ezek voltak a kedvenc sorozataink 2023-ban.
A Suicide Squad rendezője A méhészben Jason Stathammel karöltve rúgja szét a bűnözők seggét, közben pedig arra is van ideje, hogy moralizáljon.
2023-ban sem menekültünk meg a szar filmektől. Itt is egy lista, melyben felelevenítjük azokat az alkotásokat, melyeket bár ne láttunk volna 2023-ban
A szerkesztőség filmkedvelő tagjai nagyjából egyhangúlag megszavazták az idei kedvenceket, ami hellyel-közzel a várható papírformát követte. A következő bekezdésekben pedig el is olvashatjátok, mik voltak a GeekVilág kedvenc filmjei 2023-ból.
Norman Bates 22 év után hazatér, de legnagyobb bánatára otthon nem várja semmi más, csak vér, veríték és egy éles kés.
Tobe Hooper egy teljesen más megközelítésben akarta elmesélni Bőrpofa történetét. Sikerült neki, az egyszer biztos.

Népszerűek tőle