Blog

Blog

Blog

Geek Világ Közlemény: Új irányok

Szerző

Közzétéve

2019. jún. 23.

Kommentek

0

Nagyjából kettő éve indult el a Geek Világ nevű blog, ami ahogy a neve is takarja, leginkább geek témákkal foglalkozik (videojáték, film, sorozat, képregény). Ezalatt az idő alatt sok nagyszerű emberrel ismerkedhettem meg, sokan egyengettétek a blog útját, és sok lehetőségem nyílt hazánk színes geek közösségével kapcsolatba lépni.

Még mielőtt bárki is megijedne, nem zárnak be a GV kapui, sőt! Nemrég adódott a Leet.hu nevű gaming oldalnak köszönhetően egy szuper lehetőségem, hogy párhuzamosan egy másik blogon is megírhatom agymenéseimet. A jövőben főleg aktuális videojáték illetve filmes témákban a Kard & Popcorn nevű blogon fogok jelentkezni. Ez azt jelenti, hogy a Geek Világon ugyanazokról a témákról már nem lesz szó, mint ami a másik oldalon megjelenik, – azt hiszem teljesen nyilvánvaló okok miatt.

A GV, vagyis pontosabban én régóta “küzdök” azzal, hogy mindenről (is) szeretnék írni. Így csomószor – most kis marketing következik – elsiklok a potenciális olvasók mellett, felett, között. Ugyan abszolút hobby szinten űzöm az írást, nekem és minden blognak az a célja, hogy elérjen az emberekhez. És ha számos témában szeretnék írásokat közölni egymagam, azzal folyamatosan kiesik az a közeg, amivel/akivel szeretném megosztani a tartalmamat.

https://leet.hu/2019/06/23/hol-a-kurtafarku-malac-tur-operencia-the-stolen-sun-teszt/

A másik blog létrejöttével most alkalmam nyílik, hogy koncepciót váltsak, és fellélegezhessek a fent említett nehézségek súlya alól. A Kard & Popcornon a gaming és mozi tartalmak lesznek előtérben, főként a frissebb megjelenésekre fogok hangsúlyt fektetni.

Itt, a Geek Világon pedig olyan réteg témákra fogok összpontosítani, mint a horror zsáner, SFF könyvajánlók, különböző képregényajánlók, vagy éppen retro videojátékok. Ha pedig valami böki a csőrömet, akkor a Kontroverz rovat keretén belül fogok kiadni magamból mindenféle érzelmeket.

Úgy gondolom, hogy ez a skizoidnak is tekinthető kettéválás a jövőben eredményes lesz, így én is megtalálhatom a megfelelő közönséget, illetve Ti is két, konzekvens oldalt tudtok látogatni, ahol kiszámítható tartalom vár rátok!

Szóval, ha érdekelnek és tetsznek az írásaim, akkor várok szeretettel minden kedves olvasót a Kard & Popcorn blogra is. És persze maradjatok velem a Geek Világon is!

Sending
User Review
0 (0 votes)