Blog

Blog

Blog

Elindult a GeekVilág Patreon oldala!

Szerző

Közzétéve

2021. márc. 28.

Kommentek

0

Igen, ez is megtörténik. De miért hoztuk meg ezt a lépést?

Az utóbbi időben többször is jeleztétek nekünk, hogy jó lenne, ha nem csak YouTube-on lennének elérhetők podcast-felvételeink. Spotify-ra gyerekjáték ráküldeni az adásokat, ha van például SoundCloud által létrehozott RSS Feed, és utóbbi platformra fel is vannak töltve az adások. A SoundCloud viszont háromórányi kontentet biztosít ingyenesen; ezen felül havi előfizetést kell fizetni, ami a blog jelen állása szerint valamennyire luxusnak számít.

Három aktív szerkesztőségi tagunk, Tyrion, Tanár Úr és Gabe (és nyilván az alkalmakként fel-felbukkanó “vendégíróink” is) munka, egyetem és egyéb elfoglaltságok mellett készíti a teszteket, kritikákat, podcasteket – abszolút saját kontóra.

Szeretjük a videojátékokat, filmeket, sorozatokat, könyveket, képregényeket, de még jobban szeretünk róluk írni és beszélgetni. Egyfajta hivatásunknak tekintjük ezt, viszont a SoundCloud havidíja mellett egyéb kiadásokkal is kell számolnunk (a gyakran teliáras játékáraktól, Netflix és egyéb szolgáltatóktól, könyvektől, képregényektől eltekintve). Nem rég például betelt az oldal tárhelye, így azt is bővíteni kellett. A jelenlegi sablon, amit a blog megjelenítésére használunk pedig elavult, és nem felel meg minden célra, amivel szeretnénk modernebbé, használhatóbbá tenni. És még nem beszéltem az egyéb designbeli változtatásokról, melyek szintén pénzbe fognak kerülni.

Számunkra nem a megélhetés a cél, nem a GeekVilág blogtól várjuk mindennapi betevőnket, de az oldal fenntartása elért egy olyan szintet, ahol a megszokott tartalmak mellett a továbbfejlődés egy picit nehézkessé vált. Nincsenek reklámok az oldalon, nem szoktunk Raid Shadow Legendset sem promózni, és hogy minél több olvasóhoz és hallgatóhoz eljussunk, ez volt a szükséges lépés.

Természetesen a tartalom az eddigiekhez mérten ugyanúgy fog érkezni, ahogy eddig, és semmilyen kontent nem lesz elzárva egyetlen olvasónktól/hallgatónktól sem.

[h]Mi a célunk a jövőre nézve?[/h]

A fejlődéshez a Ti segítségetekre is szükségünk van. Tehát ha szeretitek, amit csinálunk és úgy érzitek megérdemeljük a támogatást, azzal tudtok a legtöbbet tenni értünk (a Patreon-support mellett), ha megosztjátok cikkeinket, ha feliratkoztok a YouTube-csatornánkra, bekövettek minket Instagramon, vagy feljöttök Discordra dumálni egy kicsit.

A Patreon oldalunkon megtaláltok minden egyéb szükséges infót. (LINK: PATREON)