BlogKiemelt cikkek

BlogKiemelt cikkek

BlogKiemelt cikkek

#HorrorHónap 2022: Újra borzongunk

Szerző

Közzétéve

2022. szept. 30.

Kommentek

0

Ismét eltelt egy esztendő, mi pedig hagyományainkhoz híven októberben visszatérünk egy újabb HorrorHónappal. Tudom, jelenleg nincs ijesztőbb, mint a szezon első gázszámláira várni, de ennek ellenére is megpróbálkozunk egy kis extra borzongást csempészni mindennapjaitokba.

A HorrorHónap során a névből adódóan a horroré a főszerep. Ebben az időszakban bemutatunk új, régi, és egészen vintage rémfilmeket, sorozatokat, klasszikus vagy rejtett gyöngyszem videojátékokat, képregényéket, és könyveket.

Megpróbálunk a mainstream mellett olyan alkotásokat is elővenni, elétek tárni, melyek az egyszeri horrorkedvelő radarja alatt simán elmehetnek, ám mégis kár lenne őket kihagyni.

Az előző évekhez képest egy konkrétabb ütemtervvel álltunk elő, és reményeink szerint változatosabb is lesz a felhozatal, mint ezt megelőzően bármikor.

Az összes horror-tematikájú írásunkat eléritek az alábbi linken, vagy a HorrorGeek kategóriában az oldal felső menüsávjában: HORRORGEEK

Tartsatok hát velünk hátborzongató utazásunkon, és ha szeretnétek beszélgetni a horrorról, akkor ugorjatok be Discord-szerverünkre!

Discord: LINK

horrorhónap

[h]Csatlakozz a GeekVilág közösséghez![/h]