Blog

Blog

Blog

Újra itt a HorrorHónap és tervek a jövőre

Szerző

Közzétéve

2019. szept. 30.

Kommentek

0

Pár hete még nagyban készülődtem, és témákat gyűjtöttem az idei #HorrorHónapra, de közbeszólt az élet (ahogy az lenni szokott), és valahogy nem foglalkoztam vele. Egészen a mai napig. Konkrétan szeptember 30-án esett le, hogy másnap már október van, és szeretnék idén is jó néhány horrorral foglalkozó írást közölni felétek. A biztonság kedvéért a blog Facebook oldalán szavazásra is bocsátottam, hogy egyáltalán legyen-e HorrorHónap, de egyértelmű lett, hogy szeretnétek. Így tehát nincs visszaút, a rémálom meredek hullámvasútján nincs fék, és a rettegés kocsija épp lefelé tart… vagy valami ilyesmi.

A cikk írása közben még gyakorlatilag sehogy sem áll a szervezés, tematika, és az oldal átszerkesztése, dehát majd alszunk a sírban.

Mindenesetre folyamatosan dolgozok az ügyön, és megpróbáltam olyan cikkötleteket összeszedni, amikkel kicsit kimozdulok a tavalyi rutinból. És nem csak filmekkel, játékokkal fogok foglalkozni, hanem érintőlegesen zenei vizekre is elevezek majd. De aggodalomra semmi ok, hiszen lesz még toplista is, és persze jó pár ajánló friss és retro alkotásokból egyaránt.

horrorhónap gv

Tudom, hogy a címben szerepel a “tervek a jövőre” is, de őszintén szólva nem igazán tudom mikről szeretnék biztosan bejegyzést kreálni az oldalra a következő hetekben, hónapokban. A vázlatok menüpont tele van rengeteg befejezetlen írással, meglehet, hogy korábban elvetett ötleteimet fogom leporolni és feltuningolva elétek tárni.

Egyelőre a horror mellett fogalmam sincs, hogy lesz-e időm másra, hiszen a Kard&Popcornra is érkeznek írásaim. Ami szinte biztos, hogy a Joker filmről premier környékén értekezni fogok, a többit pedig hozza majd a kedv és az alapanyog milyensége.

No, a jövő úgy tűnik kifürkészhetetlen, de egy valami biztos: ezennel megnyitom a Geek Világ idei HorrorHónap tematikus időszakát, amihez jó szórakozást és kellemes rettegést kívánok minden kedves olvasónak!

[h]Csatlakozz a Geek Világ közösséghez![/h]

Sending
User Review
0 (0 votes)