IndieIndieMixJáték

IndieIndieMixJáték

IndieIndieMixJáték

IndieMix #2

Szerző

Közzétéve

2020. jan. 4.

Kommentek

0

Újfent előkapartam néhány indie címet, de ezekbe sikerült ügyesen beletenyerelnem. A legutóbbi IndieMixhez képest legalábbis nagyon alacsonyra került a mérce. Na majd legközelebb!

[h]1. Coffence[/h]

Az alap koncepció, bármekkora hülyeségnek is tűnik, még mókás is lehetett volna. A Coffence egy elborult egyvelege a verekedős játékoknak és a koffeinnek. Ne kérdezzétek, én sem értem. A helyzet azonban az, hogy mind technikailag, mind pedig játékmenetet illetően ez határozottan nem egy jó játék.

Egy menetnél többet nem is vagyok képes elviselni. Egyrészt mert annyira nem intuitív és lehetetlen egy pillanatra is komolyan venni. Másrészt pedig azért, mert akadozik, darabos, és a szemem hamar elfárad abban, hogy nézzem.

Steam: Coffence

[h]2. ADOM[/h]

Írhatnám, hogy “adom”, de nem adom. Szeretem a klasszikus értelemben készített programokat, de van egy szint, amit már túlzásnak tartok. Az ADOM egy rougelike rpg, de bevallom őszintén, ezzel a játékkal sem tudtam dűlőre jutni. Minden annyira nehézkes, és az eltérő dizájnelemek és kezelőfelület disszonanciája még jobban elvette a kedvemet az egésztől.

Ahogy azt sem tudtam, hogy az én beállításaim voltak rosszak, vagy a játék volt ennyire optimalizálatlan. Bár összesen nagyjából három dolgot lehet módosítani a grafikát illetően (nincs is értelme többnek), így valószínűleg a program maga készült a kor szellemében.

Steam: ADOM

[h]3. Mythgard[/h]

Újabb kártyajáték, hiszen tényleg nem elég, amennyi most a piacon van. Rendkívül pozitív értékeléseket kap a Mytghard, de úgy érzem elég szűk réteget célzott meg. Stratégiája, és mély taktikát igénylő játékmenete közel sem a casual játékosoknak szól, mindinkább azoknak, akiknek több kihívás kell a Hearthstone-nál. Csak azoknak tudnám ajánlani, akiknek még nincs elege a gyűjthető kártyajátékokból, és tényleg igazi kihívásra vágyik.

Steam: Mytghard

[h]Csatlakozz a Geek Világ közösséghez![/h]

[h]Támogatlak![/h]

donate geek világ
Sending
User Review
0 (0 votes)