Játék

Játék

Játék

Jövőhéten érkezik a legújabb Hearthstone kiegészítő

Szerző

Közzétéve

2018. aug. 2.

Kommentek

0

Tegnap végre bejelentették a hamarosan érkező legújabb Hearthstone kiegészítő, a Boomsday Project utolsó lapjait is.


A Boomsday Project a Hearthstone tizenharmadik kiegészítője lesz, de ez az első, amely a nemrégiben a Blizzardtól távozott Ben Brode nélkül érkezik. A játék persze ezek után is jó kezekben van, de a játékosok kíváncsian várják, hogy mi jön a Witchwood után. Az új lapokat majd augusztus 7-től lehet játszani, de most előszór hamarabb is ki lehet majd nyitni az előre megvásárolt packokat. Ehhez csupán egy Fireside Gathering eseményen kell részt venni augusztus 3 és 7 között bárhol és bármikor.

A Boomsday Poject egyébként a szokásos 135 lapos készlettel érkezik, és ismét kapunk pár újdonságot is. Visszatérnek a mech minionok, melynek köszönhetően egy új kulcsszó is bekerül a játékba: a Magnetic. Emellett érkeznek Legendary spellek minden class számára, és természetesen most sem maradunk single player játékmód nélkül. Ez Puzzle Lab néven fut majd, és hasonló lesz az előző kiegészítőkben megismert Monster Hunt és Dungeon kalandokhoz.

Nyilván most sem maradhat el a hős portré, ehhez azonban most alaposan a zsebünkbe kell nyúlni. A Blizzard úgy döntött ugyanis, hogy a megszokott 50 eurós csomag mellett egy 80 eurós is megvásárolható lesz. Ennek tartalma 80 pack, egy véletlenszerű arany legendary, és egy alternatív Warlock hős, a Mecha-Jarraxxus.

A kiegészítő mind a 135 lapját bemutatták már, így nincs más hátra, indulhat a theorycrafting, és egy hét múlva élesben is kipróbálhatjuk a megálmodott paklikat! A Boomsday Projectről részletesebb információt ezen a linken találtok.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél még többet olvasni tőlünk, akkor kedveld Facebook és Instagram oldalunkat, vagy kövess minket Twitteren, hogy ne maradj le a legfrissebb írásainkról!

Sending
User Review
0 (0 votes)