Blog

Blog

Blog

Gyors elmélkedés – nem lesz kampány az új Call Of Duty-ban?

Szerző

Közzétéve

2018. ápr. 19.

Kommentek

0

“A francba!” – kiáltottam fel tegnap, mikor elkezdett keringeni a neten a hír, miszerint az idei Call Of Duty Black Ops IIII-ben nem fog szerepelni kampánymód. Na ennyit az időutazós konteómról. Pedig milyen frankón felépített agymenés volt. Legalábbis szerintem.


A fő kérdés az az, hogy mit ér majd egy COD egyszemélyes mód nélkül. Mármint eddig sem vitték túlzásba, de úgy gondolom, hogy a nagyjából 4-5 órás kampány bőségesen elég volt egy kis FPS-daráláshoz, ami még elment guilty pleasure-ként. Persze a sztori mindig végtelenül együgyű volt, főleg az utóbbi részekben, de mindig is része volt a COD világának. Nehéz dió lenne eldönteni, hogy végső soron kell-e nekünk kampány mód, vagy sem, mindinkább egy elkövetkezendő negatív tendenciától tartok. Ha az idei COD sikeres lesz egyszemélyes rész nélkül is, – márpedig biztosan az lesz -, akkor mikor kezdi el a többi stúdió is kihagyogatni a single playert játékaikból. És bár sem a Star Wars Battlefront 2, sem a Battlefield 1 nem ütött akkorát egyjátékos fronton, mégis hiányozna, ha nem lenne benne.
A következő nagy hír COD-fronton az új játékmód volt. Pár hete kollégámmal prognosztizáltuk, hogy mivel minden időszakban megvannak a sajátos divat-zsánerek, úgy idén sem maradhat el az aktuális trend. Ahogy jó pár éve mindenki MOBA-kat gyártott, úgy a Hearthstone mintájára később már mindenki a saját kártyajátékát hegesztette. Idén a PUBG és a Fortnite-féle battle royale a nyerő. “Mekkora poén lenne, ha idén fogná magát a COD és a Battlefield és beállnának a battle royale harcba” – röhögtünk együtt.
A Polygon oldal forrásai szerint nem lesz idő befejezni a kampány módot az októberi megjelenésig, és inkább a multira fókuszál a Treyarch. Meg persze a battle royale-ra. Utóbbit azért érdemes mindenképpen pletykaként kezelni, hiszen a fejlesztőktől még nem érkezett hivatalos állásfoglalás. Május 17-én kerül bemutatásra a nagyérdemű felé az első információpakk, melyben várhatóan előzetest is kapunk, illetve a nagy kérdésekre is válasszal szolgálnak.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél még többet olvasni tőlünk, akkor lájkolj minket Facebookon, vagy kövess Twitteren. Ha pedig szeretnél támogatni, az alábbi Patreon linken teheted meg: PATREON.

Sending
User Review
0 (0 votes)