BlogKlikkbéjt

BlogKlikkbéjt

BlogKlikkbéjt

KLIKKBÉJT: Nem Rob Schneider váltja Johnny Deppet a Legendás Állatokban

Szerző

Közzétéve

2020. nov. 12.

Kommentek

0

Minden idők egyik legnagyobb színészóriása nagyon csalódott.

Azt bizonyára már mindenki tudja, hogy Johnny Depp pert vesztett exfelesége, Amber Heard ellen. Noha bizonyítékok állnak a törvény szolgálatára arról is, hogy Heard is bántalmazta egykori férjét, meg hát az is tudható, hogy a hölgy egyszer… izé… beleszart a hitvesi ágyba.

Azonban a meghurcolt Depp csak még tovább gurul a lejtőn. Méltán legnagyobb szerepe volt Grindelwald (nem), amitől most a Warner megfosztotta. Mondjuk egy jelenet leforgatásán kellett eddig részt vennie, de a szerződése értelmében így is teljes gázsit kap. Ami amúgy is több volt, mint a főszereplő Eddie Redmayne-é.

Az internetnek hála azonnal megkezdődtek a virtuális kasztingok, amellett, hogy a 9Gag teljes mellszélességgel kiáll az újabban feleségverőnek titulált Depp mellett és követelik Amber Heard eltávolítását az Aquaman 2 gárdájából.

Számtalan színészlegenda szóba jött tehát Grindelwald cseréje okán, de Rob Schneider egyszer sem! Ami valljuk be, felháborító. A legjobb Adam Sandler-filmek elengedhetetlen sztárja, a Kegyenc Fegyenc és a Tök Alsó hahótáztató királya egyszerűen fel sem merült mint lehetséges esélyes.

Az azóta már kiderült, hogy Deppet valószínűleg Mads Mikkelsen fogja váltani Grindelwald szerepében.

Egyébként elgondolkodtató utóhatásként játszható opció lenne, ha visszamenőleg is kicserélnénk Johnny Deppet a filmjeiben.

A Félelem És Reszketes Las Vegasban című alkotásban például relatíve olcsón ki lehetne kis utómunkával cserélni Rudolf Péterre. A Karib-tenger Kalózaiban akár Travis Fimmel válthatná – ő is tud hülye fejeket vágni. De mondjuk a Kilencedik Kapuban csere sem kell, azt úgy sem látta senki.

Ha már itt tartunk, akkor az Aquaman 2-ben a Merát alakító Heardöt válthatná… igazából bárki. Tök mindegy, hogy ki.

Valaki meg hívja már fel Rob Schneidert és nyugtassa meg!

[h]Csatlakozz a Geek Világ közösséghez![/h]

[h]Támogatlak![/h]

donate geek világ