MozgóképSorozat

MozgóképSorozat

MozgóképSorozat

Magyar szinkronnal tér vissza a Steins;Gate

A sokak által az egyik legjobb animeként számon tartott Steins;Gate magyar szinkronnal is bemutatásra kerül az ősszel.

Közzétéve

2023. aug. 14.

Kommentek

0

A sokak által az egyik legjobb animeként számon tartott Steins;Gate magyar szinkronnal is bemutatásra kerül az ősszel. A projekt mögött a DragonTV+ névre hallgató online streaming szolgáltatás áll, akiknek célja, hogy magyar nyelven még sohasem látott anime-sorozatokat mutassanak be teljes terjedelmükben. A szinkront saját finanszírozásból, profi stúdióban és szereplőgárdával készíttetik, a szolgáltatás pedig jelenleg teljesen ingyenes.

A MyAnimeList-en jelenleg második legmagasabban értékelt Steins;Gate-et valószínűleg sokaknak nem kell bemutatni. Annak ellenére, hogy tizenkét éve jelent meg az azonos című visual novel alapján, töretlen népszerűségnek örvend. Ez nem utoló sorban annak köszönhető, hogy időutazásra és párhuzamos univerzumokra épülő komplex története az egyik legerősebb, amivel a mainstream animék között találkozhatunk. A fordulatos narratíva mellett remek karaktereket, mesterien rendezett jeleneteket, és erős érzelmi töltetet is kapunk a 24 epizódos sci-fi kalandtól.

A sorozat szeptember 12-étől minden héten kedden 21:00-kor nézhető a DragonTV+-on, a leadott epizódok később is visszanézhetőek. Ha be szeretnétek kapcsolódni az online adásba, vagy korábban sugárzott animéket szeretnétek magyar nyelven újranézni, ezt a DragonTV+ weboldalán tehetitek meg.