Kiemelt cikkek

Kiemelt cikkek

Kiemelt cikkek

Megjelent a Fortnite/Batman közös crossover képregény

Szerző

Közzétéve

2021. okt. 14.

Kommentek

0

Igen, jól olvastátok. A Fortnite és/vagy Batman-rajongók végre megkaphatják a közös találkozási pontként szolgáló képregényt. Ugyan a Köpenyes Igazságosztó játszható karakterként már tiszteletét tette a játékban, most a Batman / Fortnite – Zéró Pont lapjain találkozhattok újra e két világ összemixelésével egy teljesen új történetben.

Ha valaki most netán forgatná a szemét, jusson eszébe: nem ez az első valamennyire meghökkentő crossover a DC világában. Sőt, igazából nehéz is lenne felsorolni az összes kontribúciót más pop-kulturális alkotással. De aki most azon meglepődik, hogy mit keres a világ legjobb detektíve a Fortnite-ban, annak eszébe juttatnám, hogy Batman már találkozott a Predatorral és az Alien xenomorphjaival is.

És ahogy a DC-től sem idegen a crossover fogalma, úgy a Fortnite-ot sem kell meggyanúsítani azzal, hogy nem szeret más gigacégekkel együtt dolgozni.

Egy rés nyílt Gotham City egén: maga a valóság hasadt meg és berántotta a Sötét Lovagot egy bizarr és ismeretlen világba. Nincsenek emlékei arról, hogy ki ő és honnan jött… Batman bekerült a Fortnite-ba!

A crossover történetét Christos Gage írta, aki nem csak a képregényes világban bizonyított szerző, de például a 2015-ös Netflixes Daredevil sorozat első évadában is munkálkodott íróként. A gyönyörűen kidolgozott rajzokért pedig Reilly Brown volt a felelős, aki szintén nem mozog idegenen a képregények között.

Hazánkban, magyar nyelven már elérhető a keménytáblás kiadvány, ami a Fumax gondozásában jelent meg.

batman fortnite zéró pont

[h]Csatlakozz a GeekVilág közösséghez![/h]