Blog

Blog

Blog

Nézzünk együtt gaming expót!

Szerző

Közzétéve

2021. jún. 9.

Kommentek

0

Ha átgondolom, milyen káoszba szoktak torkollni az Easy Mode felvételek, kicsit értetlenül állok az előtt a döntésünk előtt, hogy megpróbálunk fejest ugrani a streamelésbe. Azonban, amint kiderült, többen szívesen néznek minket, kommunikálnak velünk, és szívesen néznék együtt a nyári videojátékos kiállításokat.

Éppen ezért holnaptól, azaz június 10-től – ahogy időnk és energiánk engedi – streamelni és kommentálni fogjuk az E3 és a Summer of Gaming legérdekesebbnek tűnő rendezvényeit. Ha közvetlenül szeretnétek velünk kommunikálni, és nem akarjátok, hogy a YouTube chat rendszere korlátozza az esetleges shitposztolást, ajánlom figyelmetekbe a discord szerverünket.

Az eddigi fix streamek időpontjai a következőek:

  • Június 10. 18:00 – Bár a Weezer koncert, és az utána következő bemutatók csak este 19:30-kor kezdődnek, mi bátorkodunk előbb kezdeni, hogy élő egyenesben tartsunk egy Easy Mode felvételt. Kis szünet után természetesen a show-ra is maradunk.
  • Június 12. 19:00 – Ismét jó előre csatlakozunk a nézőközönséghez. Nem szeretnénk lemaradni a Ubisoft esetleges balfék-parádéjáról.
  • Június 13. 19:00 – Vasárnap az Xbox és a Bethesda bemutatójával kezdődik az E3 érdemleges része, ezek után azonban valószínűleg maradunk egy kis késő esti, kevésbé kulturált italozásra – főleg, miután egy színpadon láttuk Phil Spencert és Todd Howardot.
  • Június 15. 18:00 – Az utolsó napon Gabe legnagyobb örömére a Nintendo kezd, de a reménytelen szerelmesek maradhatnak még utána is, hogy megnézzék, ahogy a Namco Bandai majd jól nem jelenti be az Elden Ringet. (szerk: HÁT EZT JÓL BENÉZTEM)

Itt a teljes program, csak minden időponthoz adjatok hozzá +9 órát!

Az összes streamet követhetitek majd a GeekVilág YouTube csatornáján, aztán ki tudja, ha élvezitek, lehet, hogy tartunk majd közös Szomszédok-maratont is.