Blog

Blog

Blog

Októberben kezdődik a Geek Világ első tematikus hónapja!

Szerző

Közzétéve

2018. szept. 23.

Kommentek

0

Izgalmas időszakot él meg a Geek Világ blog. Egyre több visszajelzés érkezik tőletek a közösségi oldalainkon, amiért nagyon hálásak vagyunk. Nagyon örülünk minden hozzászólásnak, reakciónak, ami tőletek érkezik, tartsátok meg jó szokásotokat! Az elmúlt pár napban megpróbáltuk már “teaselni”, hogy valami készülőben van. Most már elérkezett a hivatalos bejelentések ideje.


Egy csomó ötlet kering a fejünkben megállás nélkül. Vannak dolgok, amiket könnyebb kivitelezni, másokat pedig olyan kihívás lenne tető alá hozni, amikhez még nincsenek meg az erőforrásaink. Idővel azonban szeretnénk, ha a Geek Világ igazi közösséggé formálódna, ahol bármiről el tudunk majd beszélgetni animéktől a slasher horrorig, fantasytől a sci-fiig, technikai kütyüktől az elektromos autókig.

A közösség összekovácsolása érdekében meghirdetjük első tematikus hónapunkat. Sokáig törtük a fejünket, hogy mi lenne a legkézenfekvőbb, aztán igazából teljesen magától megszületett az ötlet. Így hát az októbert kinevezzük a horror hónapjának. A következő hónapra (még a november is be fog lógni) tervben vannak egyéb témák is, de a legtöbb cikk a rémisztgetés jegyében fog keletkezni. Film, könyv, játék biztosan a terítéken lesz, és igyekszünk lefedni egy csomó mindent a műfajjal kapcsolatban.

horror

[h]Alkossunk közösséget együtt![/h]

A horrorhónap csak az első lépés lesz egy hosszú úton. Szeretnénk felkérni titeket, hogy csatlakozzatok frissen létrehozott Facebook csoportunkba, a Geek Világ csoportba. Annak ellenére, hogy most már sikeresebben tudunk elérni titeket, a Facebook még mindig nem a mi javunkra működik. Sajnos a tartalmunk, – ahogy sok másik oldalé is – elsikkad az üzenőfalon. Azonban, ha jelentkeztek a csoportba, akkor egészen biztosan nem fogtok lemaradni semmiről, mert minden fontos dologról értesítést kaptok. Nem beszélve arról, hogy közvetlenül ki tudnánk beszélni egy csomó témát.

A Facebook csoport mellett tervezünk kísérleti jelleggel közös “kihívásokat” is, melyek során kicsit jobban megismerhetjük a hazai geek kultúra képviselőit, tehát Titeket!

Az első közösségi kihívást máris meghirdetjük: ha csatlakoztál a Facebook csoportunkhoz, írd meg hol és mikor találkoztál először a horror műfajjal. Szívesen várunk minden beszámolót, ami a témához köthető. Illetve annak is nagyon örülünk, ha javasoltok nekünk olyan filmet, játékot, könyvet, amit semmiképp se hagyjunk ki a horrorhónap alatt.

Végezetül, ha magatok is horror-rajongók vagytok, vagy ismertek igazi fanatikust, arra kérnénk titeket, hogy segítsétek munkánkat egy-egy megosztással, hogy minél több emberhez eljuthasson első tematikus hónapunk híre. Sztéj tyúnd, egy hét és kezdünk! 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél még többet olvasni tőlünk, akkor kedveld Facebook és Instagram oldalunkat, vagy kövess minket Twitteren, hogy ne maradj le a legfrissebb írásainkról!


patreon
Sending
User Review
0 (0 votes)