BlogMozgókép

BlogMozgókép

BlogMozgókép

Shyamalan újra lecsap – Glass Előzetes

Szerző

Közzétéve

2018. júl. 21.

Kommentek

0

A 2000-es Sebezhetetlen(Unbreakable), és a 2017-es Széttörve (Split) után jövőre M Night Shyamalan trilógiává bővíti a két a filmet. A harmadik rész a Glass címet viseli, és itt fognak összeérni bizonyos szálak. A Sebezhetetlen két főszereplője, Samuel L. Jackson és Bruce Willis visszatérnek, természetesen a Split főhőse(i)t alakító James McAvoy-jal egyetemben.

Amiért nem egyszerűen csak kiposztoltam az előzetest, csupán azért van, mert máris felmerült bennem két kérdés. Vajon ez siker lesz, vagy ordas bukta? Illetve, hogy ez egy, a fogyasztói társadalomnak szánt kritika lesz, vagy egy szimpla akció-thriller. Egyikkel-másikkal sincs probléma, ha jól van megalkotva. Bár talán jobban örülnék, ha Shyamalan néhány fontos kérdést feszegetne társadalmunkról. Illetve érzek némi kikacsintgatást a szuperhős filmek felé is, amivel szintén jó lenne, ha tudna majd a jövő januárban érkező Glass kezdeni valamit.

A film megjelenése: 2019. 01. 17.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél még többet olvasni tőlünk, akkor kedveld Facebook és Instagram oldalunkat, vagy kövess minket Twitteren, hogy ne maradj le a legfrissebb írásainkról!

Sending
User Review
0 (0 votes)