Játék

Játék

Játék

Szerintünk: E3 2018 – Sony

Szerző

Közzétéve

2018. jún. 12.

Kommentek

0

A Sony ismét nem hazudtolta meg magát. Hidegrázós, gyönyörű pillanatokkal indított az E3 műsoruk. Igen, abszolút elfogult vagyok, de azt meg kell hagyni, hogy annak ellenére, hogy a Microsoft nem mutatott túl sok lényeges exkluzívot, mennyiségben ők prezentálták talán a legtöbb érdekes címet. A Sony ettől függetlenül ismét nem a mennyiséget, hanem a minőséget tartotta szem előtt. Lássuk, mi fért bele műsorukba. 


[h]The Last Of Us Part II[/h]

Lehengerlően hangulatos az új előzetes. A szinkronok ezúttal is kiválóak, és végre kaptunk egy igen szemrevaló játékmenetet is, ami után még mindig nem teljesen tértem észhez. Ahogyan sejthettük már, ezúttal Ellie lesz a főszereplő.

 

[h]Ghost Of Tsushima[/h]

 

Ismét egy borzasztó hangulatos felvezetést követve láthattunk némi gameplayt a Ghost Of Tsushimából. A játék állati jól néz ki, és a harcrendszer is helyén van.

 

[h]Control[/h]

Ezután a Sony egy új IP-t mutatott be a közönségnek. A korábban csak Project 7 néven futó rejtélyes, titkos cím most fedte fel magát. Ismét egy rendkívül érdekes alapötletet kapunk, ami egy pár már korábban megismert játék elemeit gyúrja össze. De mindenképpen felkeltette kíváncsiságunkat. Megjelenés valamikor 2019-ben.

 

[h]Resident Evil 2[/h]

 

Január 25-én kaphatjuk kézhez a Resident Evil 2 teljes remaszterizált kiadását. Íme hozzá egy szintén kiváló előzetes. A Sony úgy döntött, hogy kiveszi az összes pénzt a pénztárcánkból, de hát ezért is szeretjük őket.

[h]Trover Saves The Universe[/h]

A Rick & Morty alkotóival közösen megint valami elborult VR játékkal rukkolt elő a Sony. Elég mókásnak tűnik a Trover Saves The Universe.

 

[h]Kingdom Hearts III [/h]

Még több mese, még több Pixar és Disney. Még több harc. Ez még mindig a Kingdom Hearts (a tegnapi szörnyű rímemet muszáj volt még egyszer elsütnöm, elnézést.)

[h]Death Stranding[/h]

Talán minden Playstation tulaj legjobban várt játéka a Hideo Kojima-féle Death Stranding. Sokkal okosabbak most sem lettünk, annyi biztos, hogy a lelkünket darabokra fogja tépni. Lesznek, akik utálni fogják ezt a játékot – ezt le merném fogadni, de úgy érzem én nem leszek köztük. A művészet magasiskolája, ami ezeken a képsorokon történt. Nem is térek magamhoz.

 

[h]Nioh 2[/h]

Hoppá! Erre talán senki sem számított. A Nioh folytatást kapott, íme a kedvcsináló hozzá.

 

[h]Spider-Man[/h]

Végül, de nem utolsó sorban nagyon jó gameplayt mutattak be a szeptemberben érkező Pókember játékból is. Annak ellenére, hogy nem vagyok kifejezett rajongója a hálószövő hősnek, már elkezdtem morfondírozni az előrendelésen. Hogy csinálod ezt  Sony?!

Nos, ez lett volna a Sony és Playstation E3 show műsora. Ahogy a bevezetőben is írtam, itt nem a mennyiség volt a lényeg, hanem a minőség. Ha végigvesszük miket láttunk eddig az E3-on, akkor azért bőven szemet szúrhatnak a különbségek. A Playstation 4 tulajdonosok biztosan nem fognak unatkozni a következő években, erről gondoskodik a Sony.

Ha nektek megvan már, hogy melyik játékot várjátok a legjobban, ne tartsátok magatokban! Osszátok meg velünk véleményeteket Facebool oldalunkon, vagy itt, a kommentekben.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél még többet olvasni tőlünk, akkor kedveld Facebook és Instagram oldalunkat, vagy kövess minket Twitteren, hogy ne maradj le a legfrissebb írásainkról!

Sending
User Review
0 (0 votes)