Játék

Játék

Játék

TOP 5 Karácsonyi Esemény Játékokban

Szerző

Közzétéve

2018. dec. 9.

Kommentek

0

A blog oldala már felvette a téli szerelést, és az évértékelőt is ideje korán letudtuk, szóval azt hiszem elmondható, hogy javában készülünk a szeretet ünnepére. Íme december első toplistája, avagy miért jó karácsony környékén játszani!

Régi hagyomány már, hogy különböző – főleg multis – játékok decemberben kapnak egy frissítést, ami annyit tesz, hogy bizonyos ideig karácsonyi tematikájú küldetéseket hajthatunk végre, és persze az időszakra jellemző dolgokat lootolhatunk. Összeszedtünk néhány olyan címet, amiket érdemes újra elővenni, ha egy kis ünnepi mókára vágyunk.


[h]World Of Warcraft – Feast Of Winter Veil[/h]

A legnépszerűbb mmo annak idején mindig az időszakos eventjeivel tudott visszacsábítani. Ezek közül is a karácsonyi volt mindig a kedvencem. Mindig hangulatos volt az átvariált szettingben bolyongani, és farmolni az acsikat, vagy csak a haverokkal kóricálni a nagy városokban ajándékok után kutatva. Régi szép idők… Fogyasztásra mézeskalácsot javasolok.

[h]Guild Wars 2 – Wintersday[/h]

Miután kipróbálás után jócskán átszoktam a Guild Wars 2-re, ott is nagyon vártam, hátha lesz valami hangulatos esemény. Szerencsére nem kellett csalódnom, mert az egyébként is király Halloween event után nem sokkal érkezik minden évben a még annál is jobb Wintersday. Hógolyózás, aranyos ritmusjáték, csapatalapú karácsonyi harc és a pulzusemelő jumping puzzle-ök. Ajánlott mellé tojáslikőrt fogyasztani, de jó bőven.

[h]Destiny 2 – The Dawning[/h]

A Destiny ünnepi eventje, a The Dawning elég muris, ha amúgyis szerettek grindelni, mint állat! Egy csomó menő, karácsonyi páncélt és fegyvert gyűjthettek be idén is, na meg egy nagyon menő “szánszkint” a Sparrowotoknak. Ha daráljátok a töltöttkáposztát mellé, garantált az élmény.

[h]Heroes Of The Storm – Winter Veil[/h]

Ha másért nem is, de egy-két menő skinért érdemes lehet a HoTS világában is tiszteletünket tenni. Sajnos én úgy vagyok ezzel a játékkal, hogy néhány meccs után hónapokig a tájékára sem nézek, de ez ne vegye el senki kedvét. December 11-től január 7-ig élvezhetitek az ünnepi szezont a Nexusban, ahol jó Blizzard-módi szerint degeszre tömhetitek magatokat cosmetic-loottal. Fogyasztásra egy kis forralt bort ajánlok mellé. 

[h]Overwatch – Winter Wonderland[/h]

A Blizzard háromszor is felkerült erre a listára, nem véletlenül. Ha hangulatról van szó, azt igyekeznek nagyon ügyesen megteremteni. Az Overwatch sem kivétel ez alól, hiszen a Winter Wonderland remek alkalom arra, hogy menő kinézetekkel dobjuk fel hőseinket, és hogy az ünneplősbe öltözött pályákon mérkőzhessünk meg másokkal. Ha a népszerű yeti hunter játékmód mellett rankedra is adjátok fejeteket, akkor fogyasztásra gyakorlatilag mindent ajánlok, amit találtok: szaloncukor, sült gesztenye, hallé, likőr. Kelleni fog!

[h]Csatlakozz a Geek Világ közösséghez![/h]

Ha tetszett a cikk, és szeretnél még többet olvasni tőlünk, akkor kedveld Facebook és Instagram oldalunkat, vagy kövess minket Twitteren, hogy ne maradj le a legfrissebb írásainkról!
Csatlakozz a Geek Világ Facebook csoporthoz, ha beszélgetni szeretnél velünk bármilyen geek témában!


patreon
Támogass bennünket a Patreonon!
Sending
User Review
0 (0 votes)