Blog

Blog

Blog

Ezek az előzetesek mentek a Super Bowl félidejében

Szerző

Közzétéve

2019. febr. 4.

Kommentek

0

Az ötvenharmadik Super Bowl a New England Patriots győzelmével zárult, így a legendás Tom Brady immáron hatodik alkalommal vehette kézbe a győztesnek járó trófeát. Van valami azonban, ami minket ennél sokkal jobban érdekelt, mégpedig a félidei show. Azon belül is a Maroon 5 helyett inkább a levetített filmelőzetesek keltik fel egy hozzánk hasonló geek figyelmét. Idén sem ért minket különösebb csalódás, hiszen a várt címeket mind láthattuk, és néhány meglepetés is felbukkant.

[h]Bosszúállók: Végjáték[/h]

A félperces tévészpot alig beszédesebb mint a film első előzetese, mégis többet nyújtott a rajongóknak. A Bosszúállók megmaradt tagjai nem adják fel a küzdelmet, bebizonyítják hogy április 25-től mindent beleadnak majd Thanos ellen a mozikban.

[h]Marvel Kapitány[/h]

Magasabbra, messzebbre, gyorsabban! Hajtogatja végig az Oscar díjas Brie Larson, miközben elhiteti velünk, hogy karaktere halál laza lesz. A Marvel legújabb szólókalandja március 7-től lesz látható a magyar filmszínházakban.

[h]Halálos Iramban: Hobbs és Shaw[/h]

Facebook oldalunkon korábban láthattátok már az előzetest, de ezzel nem lehet betelni. A széria két valamire való karakterét fogták, és kiemelték a családból. Ennek végeredménye pedig egy totálisan komolytalan és nagyon vicces film lesz. Reméljük hogy a kínos jelenetsorok helyett valódi szórakozás vár majd a nézőkre augusztus 1-től a mozikban.

Ez a film vagy a világ leggázabb bármije lesz, vagy egy istenes trash-mozi, bár a szájber-antihős Idris Elbát még nem tudtam elhelyezni térben és időben

– Gabe

[h]Mi[/h]

A Get Out rendezője, Jordan Peele láthatóan továbbra sem akar klasszikus horrorfilmet forgatni. A Mi egy félresiklott családi nyaralást mutat be egész különleges, de inkább rémisztő módon. Aki elég bátor, március 21-én már be is ülhet rá a moziba.

Jordan Peele különleges helyet foglal el a szívemben, a Get Out az egyik kedvenc horrorommá nőtte ki magát, és a közelgő Twilight Zone (lentebb a cikkben) is kellően felcsigázott. Ahogy a Mi is – remélem ezúttal sem csalódunk a rendező zsenijében.

– Gabe

[h]Csodapark[/h]

Minden évben jön egy új mese, ami kortól függetlenül felkelti az ember figyelmét. Nos a csodapark első ránézésre nem egy ilyen alkotás, a trailer alapján ugyanis a legalapvetőbb sablonokból és klisékből dolgozik. Persze akár kellemes csalódás is lehet belőle, de ez csak április 18-a után fog kiderülni.

[h]Toy Story 4[/h]

Ha már meséknél tartunk, sokak nagy kedvence ismét egy újabb résszel erősít. A rövid előzetesből nem tudunk meg sokat, de érdeklődésünket egyértelműen sikerült felkelteni. A Toy Story negyedik felvonását június 20-tól láthatjuk a mozikban.

Ha valaki megkérdezi, hogy az idei mozis kínálatból mit várok a legjobb, annak elárulom, hogy a Toy Story 4 dobogós helyen van. A végtelenbe és tovább!

– Gabe

[h]Scary Stories to Tell in the Dark[/h]

Guillermo Del Toro nem nyugszik, legújabb művében ismét megpróbálja majd ránk hozni a frászt. A rövid képsorokkal dolgozó alkotás egyelőre nem árul el sokat, viszont Del Toro mesterben bízva reméljük nem csalódunk majd.

Nem sokat láttam, de én beszartam. Ezzel a mondattal lehetne Del Toro munkásságát promózni.

– Gabe

[h]Alita: a harc angyala[/h]

A robotlány kalandja alig két hét múlva, pontosan február 14-én érkezik a magyar mozikba, de egy végső előzetessel még biztatnak minket a jegyvásárlásra. Személy szerint nem voltam elragadtatva a koncepciótól, és a nagy nevek sem tudtak meggyőzni, de az eddigi kritikus véleményeket látva lehet. hogy Alita mégis megérdemel egy esélyt.

[h]A Szolgálólány meséje[/h]

A Hulu sorozata nem hiába jutott el a harmadik évadig. Margaret Atwood regényadaptációja az utóbbi idők egyik legegyedibb alkotása, megjelenése a félidei showban egy teljesen megérdemelt elismerés.

[h]Twilight Zone[/h]

Az ’58-as sorozat újragondolásának első előzetese egyértelműen erre az eseményre lett kitalálva (mármint a Super Bowl félidőre). Jordan Peele furcsa módon igyekszik nekünk bebizonyítani, hogy a Twilight Zone-tól eldobjuk majd az agyunkat.

Én személy szerint nagyon remélem, hogy ez egy ultra nagy dobás lesz. Az elmúlt pár évben láthattunk/játszhattunk olyan alkotásokat, amik nagyban merítettek az Alkonyzónából, és elég jól helytálltak. Elfogultság beszél belőlem, de ha Peele is a nevét adja a reboothoz, akkor én bizakodó vagyok.

– Gabe

[h]Hanna[/h]

Az Amazon is beújít ám sorozatok terén, de ezt a sztorit sem most halljuk először. A 2011-es Hanna film nem sokaknak nyújtott maradandó élményt, de egy több részes kalandként azonban lehet megkedveljük majd a szuperharcos kislányt. Az első rész egyébként már elérhető, a teljes évad pedig valamikor márciusban fog debütálni.

[h]Csatlakozz a Geek Világ közösséghez![/h]

Sending
User Review
0 (0 votes)