Játék

Játék

Játék

Szerintünk: E3 2018 – Ubisoft

Szerző

Közzétéve

2018. jún. 12.

Kommentek

0

Emlékeztek, amikor az EA kapcsán említettem, hogy a műsorvezető kínosabb volt, mint Aisha Tyler a tavalyi Ubisoft konferencián. Nos, a Ubi biztosan olvasta a cikkem, és nem hagyta annyiban a dolgot. Ennél cikibb megnyitót már rég láttam. Mondjuk pont tavaly, meg az előtt, de mindegy is. A kínos start után nézzük, mit kaptunk az E3 Ubisoft blokkjában.


[h]Beyond Good & Evil 2[/h]

Izgalmas és látványos cinematic előzetessel érkezett a Beyond Good & Evil 2. Egyértelműen várós címről van szó, kiderült néhány részlet is. Remélhetőleg talán meg is jelenik egyszer a játék. Behívták Joseph Gordon-Levittot is, aki felhívta a figyelmünket, hogy kreatív kihívások révén akár mi, játékosok is részt vehetünk a Beyond Good & Evil 2 megszépítésében.

[h]Rainbow Six Siege[/h]

35 millió játékossal büszkélkedhet az RS6, ami azért nem kis teljesítmény. Hamarosan látni fogunk egy dokumentumfilmet is a témában.

[h]Trials Rising[/h]

Ismét egy végtelenül ciki jelenetsort láthattunk, de talán ideje lenne már ezt megszokni a Ubisofttól. És érkezik egy újabb Trials játék.

 

[h]The Division 2[/h]

Kaptunk kettő újabb látványos Division kedvcsinálót is. Nálam az a baj, hogy minél többet látok belőle, annál kevésbé fog meg a dolog. Pedig úgy tűnik, hogy azért nem kevés tartalommal fog érkezni a Division. A Washingtonban játszódó alkotáshoz az első évben 3 DLC fog érkezni, amelyek mind ingyenesen elérhetőek lesznek.

[h]Skull & Bones[/h]

A koncepció még mindig nagyon frankó. Ahogyan  Sea Of Thievesnél is így volt. Kérdés, hogy a Ubi mit tud majd kihozni belőle. Kaptunk egy gameplay kedvcsinálót a Skull&Bones-ból, amitől hirtelen megjött a kedven tengerre szállni. Reméljük megjelenéskor is ennyire fog ütni.

 

[h]Transference[/h]

 

Előbukkant Elijah Wood játéka is, a Transference. Két perces ízelítőt kaptunk belőle, és nos: ez több, mint érdekes lehet.

 

 

[h]Starlink Battle For Atlas[/h]

 

Űrcsatára felkészülni! A Starlink október 16-án jelenik meg.

[h]For Honor – Marching Fire[/h]

Bármennyire is szerette volna a Ubisoft (és mi, játékosok is), a For Honor nem volt kasszasiker. Ennek több oka is volt, de most nem akarom szétszedni az egyébként roppant érdekes ötleten alapuló játékot. Mindenesetre az alapjáték június 18-ig ingyenesen beszerezhető a Ubisoft webboltjából. Érdemes lecsapni rá. Illetve érkezik egy újabb DLC is, a Marching Fire.

[h]The Crew 2[/h]

Nem tudok mit kezdeni ezzel a címmel. Már az első rész sem hagyott bennem semmilyen nyomot, de a másodikat, ahogy elnézem, inkább kellemetlenül érzem magam. A látvány messze alul marad az elvártnál, és úgy az egész Crewban nincs benne az a benzingőzös hajtás, mint a koronázatlan királyban, a Forzában.

[h]Assassins Creed Odyssey[/h]

A napokban, és a múlt héten gyakorlatilag minden kiderült a legújabb Assassins Creedről, az Odyssey-ről. Lesz karakterválasztás (nő, vagy férfi), és látványosan elindultak az rpg-vé való átformálás rögös útján, ami egyáltalán nincs ellenemre. Egyelőre maga a görög szetting és a játék nem győzött meg, de ugyanezt mondtam anno az Originsre is, ami a tavalyi év top 3 játékom között volt. Az Odyssey-ben látott interfész egyébként szinte teljesen megegyezik a tavalyi AC-val, néhány eltérést kivéve. Nyilván érdekel a játék, de nagy meglepetéssel már nem fog szolgálni. Megjelenés október 5-ére esik.

A Ubisoft idei felhozatala egyáltalán nem ütött nagyot. Nem voltak nagy meglepetések, sem olyasmi, amit tűkön ülve várhatunk.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél még többet olvasni tőlünk, akkor kedveld Facebook és Instagram oldalunkat, vagy kövess minket Twitteren, hogy ne maradj le a legfrissebb írásainkról!

Sending
User Review
0 (0 votes)