Játék

Játék

Játék

Szerintünk: E3 2018 – EA Play

Szerző

Közzétéve

2018. jún. 10.

Kommentek

0

Az elmúlt néhány évben az E3 (Electronic Entertaimnent Expo), a világ legnagyobb videojátékos sajtókonferenciájának színvonala egyre mélyebbre süllyedt. Értékelhetetlen show-műsorok, érdektelen címek, és ostoba húzások, amikre a játékosoknak nincsen szükségük. Így hát érthető, hogy sok hozzám hasonló videojáték rajongó nem őszinte mosollyal várja, mit hoznak évről évre a különböző kiadók, fejlesztők.


Idén is az Electronic Arts nyitotta a sort az E3-tól valamennyire független műsorral, az EA Play-jel. Picit kínosan érzem magam, mert a közel másfél órás konferencia nem hagyott sok nyomot bennem. A műsorvezető, Andrea Rene pedig pont ugyanazt a kellemetlen feszengést váltotta ki a nézőkből, mint pár éve Aisha Tyler a Ubisoft bemutatóján. Na jó, annyira  azért nem volt kínos, de a közelben volt. Nem tudom, hogy ezzel a befogadókat nézik hülyének, vagy tényleg úgy gondolták, hogy az ilyesfajta műsorvezetés szórakoztató. De ez csak szőrszálhasogatás, hiszen amúgy is a játékok miatt gyűltünk össze.

Andrea Rene EA Play

[h]NeszE3 semmi, fogd meg jól[/h]

Nem vártam áll leesést, és nem gondoltam, hogy örömömben cukaharát fogok ugrani. Főleg, hogy szinte minden nagyobb címről már előre lehet tudni egy csomó dolgot, mert hát ugye tök véletlenül kiszivárog mindig néhány infó. És mit ad Isten: pont marketing szempontból a legmegfelelőbb időben, meg éppen órákkal korábban, mint a hivatalos bejelentés. Oké, nem konteózok, de szó mi szó, nem keveset elvesz a varázsból, ha már E3 előtt tudja az ember, mikre számíthat. Én még emlékszem, mikor tényleg meglepett bennünket az E3.

E3 mém pepperidge farm

No, de mit mutattak nekünk, mik várhatók az EA háza táján?

[h]BattlefieldV[/h]

Női főszereplő, gyönyörű látványvilág, war stories és battle royale. Unalmas? Hallottátok volna azokat, akik előadták ezt az egészet. Minden esetre nem néz ki rosszul az új Battlefield, de részleteket nem tudtunk meg. A Microsoft bemutatóján, ha minden igaz kicsivel okosabbak leszünk.

 

[h]FIFA 19[/h]

 

Nos, foci. A FIFA 18 elég nagy siker volt, úgyhogy ezt lovagolja meg a következő kiadás is. Természetesen lesz Journey mód, ami majd a Bajnokok Ligája köré épül majd.

[h]Origin Access Premier[/h]

Ismerős az Xbox Game Pass rendszere? Na, akkor képzeljétek el ugyanezt, csak az EA játékaival. Havi 15$-os díjért cserébe az összes EA játékkal tolhatjátok majd, sőt bekerülnek majd a legfrissebb megjelenések is. Mire enged ez következtetni? A dobozos játékok lassan tényleg “elavulttá” válnak, és előbb-utóbb mindenki egy felhőalapú streaming szolgáltatásba viszi át portékáit.

[h]Star Wars Jedi: Fallen Order[/h]

A címen kívül nem sokat tudtunk meg. A Titanfallért is felelős Respawn fogja készíteni és a 66-os parancs kiadásának idejében fog játszódni. Csak ne kaszálják el. Légyszi!

 

[h]Star Wars Battlefront 2[/h]

 

Jöhet a klónháborúk ideje? Igen, igen ezt már a legelején be kellett volna tenni, de ne legyünk telhetetlenek. A Battlefront 2 közel sem tökéletes, de messze nem olyan rossz, mint amilyennek sokan látni akarják. És most legalább bekerül a Geonózis, ezzel pedig érkezik Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker, Dooku gróf és Grievous tábornok is.

obi wan, grievous

[h]Unravel Two[/h]

Jött, látott, győzött. Ahogy elnéztem a Twitter falamat, mindenkinek meghódította a szívét. Nem mellesleg valami elképesztően gyönyörűen is néz ki. Ja, és máris elérhetővé tette az EA, tehát már be is lehet zsebelni az Unravel folytatást.

[h]Sea Of Solitude[/h]

Számomra egyértelműen a Sea Of Solitude volt az este győztese. Lehengerlő látványvilág, és valami elképesztő atmoszféra lengte be a kábé egyperces előzetest. Nem tudunk erről sem sokat, de a felhozatalból ezt várom a legjobban.

[h]NBA Live 19[/h]

Kosárlabda.Kell még többet mondanom?

[h]Command&Conquer Rivals [/h]

Az egykor szebb napokat is megélt C&C most mobilra költözik. Hát ha valami egyáltalán nem hozott lázba, akkor az ez a játék volt. Nem hinném, hogy bárkinek lenne erre szüksége, az hogy erőszakosan megpróbálják majd e-sport berkekbe terelgetni, eleve veszett fejsze nyele. De ne legyen igazam.

[h]Anthem[/h]

Nem is kérdés, hogy az EA az Anthemre tett fel mindent. Kíváncsi voltam azonban, hogy egyedül én vagyok az a személy, aki egyáltalán nem esett hasra tőle, ezért gyors Twitter-utazást tettem. Úgy vettem észre, hogy mindenki nagyjából ugyanazon a véleményen van: jó, jó, de na. Nem az igazi. Látványos, van egyfajta hangulata és biztosan jó pár tíz órát bele fogok ölni, de valamiért nem áll össze a kép. Kicsit Destiny, kicsit Star Wars Old Republic, kicsit Elder Scrolls Online, és talán ilyen is lehetett volna a Mass Effect Andromeda.

Nos, ennyi lett volna az idei EA Play beszámolónk. Ha most arra gondoltok, hogy ez elég ingerszegény, akkor igazatok van. De ne adjuk fel a legelején, hiszen ma lesz a Microsoft. Amin, ha mást nem, borzasztó jókat fogunk röhögni.

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél még többet olvasni tőlünk, akkor kedveld Facebook és Instagram oldalunkat, vagy kövess minket Twitteren, hogy ne maradj le a legfrissebb írásainkról!

 

 

 

 

 

 

Sending
User Review
0 (0 votes)