Bejegyzéseink tőle

Bejegyzéseink tőle

A SYNDUALITY egyedi ötletekkel próbál kitűnni a multiplayer játékok tengeréből, de technikai és játékélménybeli hiányosságokkal küzd. Várhatóan figyelemre méltó lesz, de egyelőre javasolt óvatossággal közelíteni hozzá.
A Unicorn Overlord kiegyensúlyozott keverék a taktikus harc és a szerepjátékos felfedezés között, természetesen integrálva ezek kulcsfontosságú aspektusait.
Versenyt futva az idővel neked kell meglelned az egyetlen személyt, aki tudja, hogyan győzhető le a gonosz. De vajon hol él ez az illető? Egész biztos, hogy segíteni fog?
Az Atlus, történetének egyik legfontosabb játékát húzta elő a tarsolyából és melegítette fel a Persona 3 Reaload képében. De vajon sikerrel?
Ezúttal három, homlokegyenest más játékkal készültünk, amik kétharmada még csak nem is mostanában jelent meg. De relevanciájuk okán úgy gondoltuk ideje velük is foglalkozni.
Ahogy ráfordulunk 2023 célegyenesére, összeszedtük a GeekVilág videojátékokban érdekelt szerkesztőit, hogy megosszák gondolataikat az elmúlt 365 napról.
Lassan a 2023-as év végére érünk, így ideje elindítani a rendes óévbúcsúztató rituálénkat. Ennek következik most az első része: a jelöltállítás.
A Gangs of Sherwood pár jó ötlettel érkezik, de sajnos csak felejthető játékmenettel, üres sztorival és középszerű prezentációval távozik.
A Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged kevés, de határozott újdonság mentén kínálja ugyan azt az élményt, mint az első rész. Ugyan itt-ott toldozgattak, foltozgattak az élményen, ami javára vált, ám számottevően nem változott. Ami a játékmenetben annyira nem is zavaró, semmint a pénzügyi modelljében.

Népszerűek tőle